PROFILOM TANDLÆGERNE I SLAGELSE

Tandlægerne i Slagelse blev stiftet d. 1/1 2015. Jens Ilfeldt Lassen købte Henrik Matthiessens klinik d. 1/4-2014 og Stine Thøsing Andersen købte Peter Matthiessens klinik d. 1/1-2015.

Her startede den nye klinik Tandlægerne i Slagelse. Peter Matthiessen har fungeret som ansat tandlæge, frem til 1/5-2017 hvorefter han skal pensioneres.

Jens Ilfeldt Lassen og Stine Thøsing Andersen ejer klinikken og har ansat tandlæge Jeppe storm, og tandplejer Stine Thurø Møller.

Jeppe Storm Hansen
er uddannet fra Københavns Universitet i 2015 og har siden været ansat i kommunal børnetandpleje, og privat praksis. Jeppe har fungeret som tandlæge siden 1/4-2017.

Stine Thurø Møller
er klinikkens tandplejer, og er uddannet fra Københavns Universitet 2010 og hun har lige siden arbejdet i privat praksis.


VI LÆGGER VÆGT PÅ MODERNE TEKNOLOGI

Vi bestræber os på at udføre et grundigt håndværk med moderne behandlingsmetoder hos Tandlægerne i Slagelse. På klinikken udfører vi 3D scanninger i stedet for konventionelle aftryk.

Vi arbejder med de nyeste rodbehandlings teknikker, der sikrer smertefri behandling med høj succesrate. Vi er et fagligt stolt team, og faglig sparring er en naturlig del af hverdagen, derfor vil du ofte hilse på flere af behandlerne.

Hele teamet dygtiggøre sig løbende i kurser som sikrer et højt fagligt niveau.
JENS ILFELDT LASSEN
Jens Ilfeldt Lassen blev uddannet i København, sommeren 2008, og har siden både arbejdet i privat praksis, og kommunal børnetandpleje. Jens har særlig interesse for kirurgi, og udfører klinikkens implantatbehandlinger, fjernelse af komplicerede visdomstænder og rodspids operationer.

STINE THØSING ANDERSEN
Stine Thøsing Andersen er uddannet fra Københavns universitet i 2005, og har lige siden arbejdet i privat praksis.